GIMNAZIJA CENTER CELJE

Devetošolci,

na Gimnaziji Celje – Center tudi letošnje leto pripravljajo vrsto aktivnosti za osnovnošolce z željo, da vam šolo in njene dijake ter učitelje čim bolje predstavijo. Ker še ne vedo, kako bodo to leto potekali informativni dnevi, so se odločili, da določene dejavnosti pripravijo v spletni obliki, določene pa v živo, o vsem pa vas bodo redno obveščali. Vzpostavili so tudi podstran na njihovi spletni strani (https://www.gcc.si/vpis-na-gcc-2022-2023/), ker bodo redno objavljali vsa vabila in novice vezane na vpis v srednjo šolo.

Z veseljem bodo na šoli sprejeli tudi manjše skupine učencev oz. posamezne učence – v kolikor bi želeli obiskati njihovo GCC, stopite prosim v stik z g. ravnateljem ali z njihovo svetovalno službo (info@gcc.si).

DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE LIKOVNE SMERI (30. 11.) IN LIKOVNI NATEČAJ

Tudi letošnje leto bodo za vse učenke in učence, ki jih zanima vpis na program umetniška gimnazija – likovna smer pripravili Dan odprtih vrat, in sicer v spletni obliki v torek, 30. 11., ob 15. uri. Vse informacije najdete  na TEJ POVEZAVI. E-prijave na Dan odprtih vrat zbirajo do 24. 11.

Dogodek so tudi letos povezali z likovnim natečajem LEPOTA SOBIVANJA – MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL. Rok za oddajo izdelkov je 25. 11., vsa navodila pa najdete na TEJ POVEZAVI.

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)