Spoštovani starši/skrbniki, dragi učenci in učenke!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. To pomeni, da se bo izobraževanje na daljavo nadaljevalo za vse učence vsaj še naslednji teden (torej do vključno petka, 4. 12. 2020).

Vsi skupaj upamo, da bo od 7. 12. 2020 naprej, vendarle prišlo do nekaterih postopnih sprostitev in vrnitve učencev v šolske klopi.

S strani MIZŠ smo prejeli tudi obvestilo, da je ministrica za izobraževanje, znanost in šport prof. dr. Simona Kustec danes podpisala tudi sklepe o ukrepih za nemoteno opravljanje vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih in srednjih ter v glasbenih šolah v tekočem šolskem letu. Vse podrobnosti si lahko preberete na povezavi https://www.gov.si/novice/2020-11-26-v-prihodnjem-tednu-izobrazevanje-se-na-daljavo-solsko-leto-20202021-le-z-enim-ocenjevalnim-obdobjem/.

O vseh pomembnih novicah pa vas bomo sproti obveščali tudi na naši spletni strani, po SMS obveščanju in preko razrednikov.

Verjamemo, da lahko z medsebojnim sodelovanjem in komunikacijo premagamo vse ovire, na katere bomo naleteli v teh zahtevnih časih.

V upanju, da ste zdravi in da se čimprej snidemo, vas lepo pozdravljamo in vam želimo vse dobro.

Bistrica ob Sotli, 27. 11. 2020

Kolektiv OŠ Bistrica ob Sotli

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)