Spoštovani starši, priporočam, da si skupaj z otrokom ogledate ponujeno predavanje. Potrebna je predhodna prijava. 

Šolska svetovalna služba

Spoštovani,

V sklopu solidarnostnih aktivnosti ob epidemiji in izolaciji VSEM otrokom in staršem podarjamo odličen spletni tečaj uveljavljene in priznane predavateljice mag. Irene Deželak. Predavanje je »pro-bono« kot prispevek MojeZnanje.si in Irene Deželak k lajšanju posledic epidemije ter izolacije. Vsebina je lahko v tem času, ko je organizacija dela in domačih aktivnosti zahtevnejša, zelo koristna.

»Veliko stvari sem si zadala, mogoče za en korak težje, kot sem si upala do takrat. Tudi odnos in komunikacija s sodelavci sta se mi kar naenkrat zdela neverjetno enostavna in začela sem se zavedati: »Več kot bom sodelavcem dajala, več mi bodo vračali«. Samoiniciativno sem začela ljudi izobraževati in jih motivirati za samoizobraževanje. Predlagala sem jim dobre knjige in programe za rešitev določenih problemov. Prenašati sem jim začela znanje iz videokaset, avdiokaset in  knjig, ki sem jih študirala v okviru delavnice.« – Irena Deželak o svojih začetkih kot mentorica, predavateljica (Vir.: www.academiauspeha.si)

Tečaj: »Organizacija časa in postavljanje prioritet«
Predavatelj: mag. Irena Deželak
Termin: torek, 5. maj 2020 od 18h do 19h
Izvedba: v živo, preko spleta (računalnik, telefon ali tablica)

Povezava na brezplačno prijavo na tečaj: https://attendee.gotowebinar.com/register/6845907246601593615

Povezavo lahko pošljete vsem zainteresiranim. Za prijavo zadošča vpis imena, priimka ter e-naslova. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo: Simona Zupančič, 01 / 568 40 40, simona.zupancic@housing.si.

Lep dan in ostanite zdravi!

Gregor Jemec, MBA
Direktor

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)