V ponedeljek, 15. 6. 2020, je na svečani podelitvi spričeval svoje osnovnošolsko izobraževanje zaključila izjemna generacija devetošolcev, ki se bo z odličnimi uspehi na področju znanja, s kulturnim udejstvovanjem, predvsem pa s svojo odgovornostjo in odnosom do soljudi vsem vtisnila v spomin. 

Že v petek, 12. 6. 2020, jih je sprejel župan občine Franjo Debelak, ki se jim je zahvalil za prispevek h kulturnemu utripu kraja in jim zaželel uspešno nadaljevanje šolanja. Da so zelo ustvarjalni, so še enkrat dokazali na ponedeljkovi zaključni prireditvi. Za zbrane starše in zaposlene na šoli so pripravili kulturni program, v katerem nismo prav nič pogrešali plesa, saj so prireditev popestrili z raznolikimi glasbenimi točkami, s katerimi so potrdili tisto, kar smo že vedeli, – da jih bomo na šoli zelo pogrešali.

Priznanje za nadpovprečen učni uspeh in knjižno nagrado, priznanje za najboljšega učenca šole in priznanje za športnika šole je prejel Alen Labohar. Poleg Alena so priznanje za nadpovprečen učni uspeh in knjižno nagrado prejele tudi Teja Čerkuč, Lea Černelč, Ema Dobrina, Sara Kunst Marčinković in Petra Žuraj. Čestitamo njim in vsem ostalim, ki so dosegli lepe rezultate na različnih tekmovanjih in so uspešno zaključili osnovno šolo.

Devetošolci so na razredne majice zapisali: “Korona popušča, devetece v svet spušča.” Zaposleni na šoli jim želimo, da bi jih svet sprejel z odprtimi rokami. Srečno, mladina!

(Skupno 2.364 obiskov, današnjih obiskov 1)