Spoštovani starši in skrbniki, spoštovane učenke in učenci!

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 12. 11. 2020, sprejela sklep, s katerim je za 14 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila,

da se bo od 16. 11. 2020 (trenutno za dva tedna) dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Način izvajanja šolanja na daljavo pri nas ostane tako, kot je bilo do sedaj.

V primeru vprašanj oz. dilem kontaktirajte svojega razrednika.

 

Spoštovane učenke in učenci,

če boste v tem času naleteli na težave ali doživljali stisko, vas prosimo, da najprej stopite v stik z razrednikom, ki vam bo poskušal pomagati oz. vas bo po potrebi usmeril k šolski svetovalni delavki ali k ravnatelju.

Zavedamo se, da je šolanje na daljavo zelo zahtevno, zato je pomembno, da k šolskemu delu pristopite z vso resnostjo in odgovornostjo – le tako bomo lahko uspešno prebrodili čas, ki je pred nami. Skupaj zmoremo!

Ostanite zdravi in upamo, da se kmalu vidimo v živo.

Kolektiv OŠ Bistrica ob Sotli

 

(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)