V soboto, 7. 5. 2016, smo izvedli 37. dan šole, v sklopu katere smo organizirali interni Dan druženja treh generacij, katere namen je aktivno druženje otrok, staršev ter starih staršev v naši lokalni skupnosti. Slavnostno pa smo pri šoli odprli tudi novo defibrilator točko v naši občini.

Naslednji dan, v nedeljo, 8. 5. 2016, ob 16. uri pa smo skupaj z Društvom prijateljev Bistrica ob Sotli izvedli 2. dobrodelni koncert za šolski sklad.

Obširno reportažo si  lahko preberete in ogledate na spodnji povezavi.
http://kozjansko.info/2016/05/v-bistrici-ob-sotli-so-se-ob-dnevu-sole-ponovno-druzile-generacije-na-dobrodelnem-koncertu-zbirali-za-solski-sklad-foto-in-video/

 Ob tem pa bi se še enkrat radi zahvalili Društvu prijateljev mladine Bistrica ob Sotli, da nam je zopet skupaj z OŠ Bistrica ob Sotli uspelo izpeljati eno lepo dobrodelno prireditev. Pohvale vsem nastopajočim, ki ste bili mimogrede odlični. Lepo je gledati bivše učenke, učence kako so napredovali kot izjemni pevci ter glasbeniki. Hvala vama, Andreja in Metoda, ki sta bili v prvi bojni liniji, hvala naše bivše učenke, izredne pevke, ki ste se združile v petju v La Viti. Ponosni smo na vas. Hvala čudovitim instrumentalistom: odličen pioanist, učitelj v Glasbeni šoli Rogaška Slatina Josip Tkalec, Andrej Boštjančič, Damjan Dobrina, naš vedno pripravljeni oče Blaž Dobrina, čudovita naša flavtistka Ema Dobrina ter univerzalni Andrej Černelč. Hvala vam. Hvala ti Sara Stadler, aktualna 20. vinska kraljica, da si nas počastila z recitalom in svojo prisotnostjo. Hvala vsem donatorjem, ter obiskovalcem za dobrodelne prispevke v šolski sklad, ki se jih je skupaj nabralo za skoraj 1.700 €.
Hvala tudi tebi Ditka, ter tvojemu čudovitemu očetu Gorazdu, da sta prišla iz Prevalj k nam in nam požlahtila prireditev. Izjemna pevka si, ker delaš z dušo. In nenazadnje hvala ti Jernej, čudovit plesalec in človek, zmagovalec Slovenija ima talent 2015. Hvala, da si odplesal pri nas za dober namen. Vsi smo občudovali tvoj neverjetni izrazni ples.
In seveda čestitke Joni in Tini za odlično vodenje prireditve. Bravo punci.
Še enkrat hvala vsem. In vidimo se čez eno leto, na 3. dobrodelnem koncertu za šolski sklad.

 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)