Dragi starši,

zelo nas veseli, da vam sporočimo, da to šolsko leto začenjamo z NTC delavnicami v Mariboru in okolici, tudi v Bistrici ob Sotli.

Več o NTC delavnicah in NTC programu lahko preberete na naši strani: http://www.ntcslovenija.com/ntc-delavnice-za-otroke/

Če želite, da se tudi vaš otrok vključi v NTC program, prosimo, izpolnite obrazec za prijavo na zgoraj navedeni strani, pod naslovom Več informacij o terminih in prijavah, razdelek Maribor.

Dolžina jesenskega ciklusa je 16 delavnic.

Po zaključku jesenskega ciklusa, se bodo delavnice nadaljevale s spomladanskim ciklusom v okviru katerega bomo prav tako izvedli najmanj 16 delavnic. Otroci bodo takrat dobili nov delovni zvezek z novimi miselnimi izzivi in nalogami.

Delavnice potekajo enkrat tedensko po 90 minut. Otroci na delavnici potrebujejo samo peresnico z barvicami, svinčnik in radirko, delovni zvezek bodo dobili od svojih NTC učiteljev.

Na koncu ciklusa bodo otroci dobili potrdilo o končanem ciklusu. Potrdilo dobijo, če ne manjkajo več kot dvakrat v enem ciklusu. Ko otrok zaključi dva NTC ciklusa, dobi NTC diplomico za šolsko leto 2019/20.

Mesečna cena delavnic (4 delavnice) je 35 eur. Če plačate do 5. v mesecu imate popust in je mesečna cena 30 eur.

Če imate na delavnice vpisanih več otrok, je za drugega otroka mesečna cena 27 eur.
Pri plačilu delavnic za celo NTC šolsko leto (od oktobra do maja), pa vam priznamo 10% popust.

Posameznih delavnic ni možno plačevati. Dokler je otrok vpisan na NTC delavnice in ima zagotovljeno mesto in materiale na delavnicah, se v skladu s tem plačuje mesečna cena, ne glede na to, če otrok na kakšni delavnici manjka.

Prijeten pozdrav,

NTC team

NTC delavnice OŠBioS plakat

 

(Skupno 153 obiskov, današnjih obiskov 1)