Zopet imamo razlog za praznovanje.
Naša šola je dobitnica laskave evropske nagrade Jabolko kakovosti, ki se odraža v našem kakovostnem delu, ne le v slovenskem izobraževanju temveč tudi v evropskem. Projekt Ukrotimo kompetence 21. stoletja je bil prelomen, saj smo z njim postavili mejnik in postali Dobra evropska praksa, ki jo priporočajo vsem evropskim šolam.
In seveda nekaj utrinkov z današnje slavnostne virtualne podelitve Jabolko kakovosti za naše kakovostno delo v evropskem prostoru.
Seveda je to le eden od projektov, saj vzporedno vodimo še štiri Erasmus+ KA2 projekte. Tudi z njihovo pomočjo se učimo za življenje.
Seveda pa je to le možno zaradi naših srčnih učiteljev, čudovitih otrok, čudovitih staršev in zelo podporne politike lokalne skupnosti (župan, občinska uprava, občinski svet).
Spoštovani učitelji, učenci, starši, lokalna skupnost, partnerji iz I. OŠ Varaždin, to je naša nagrada, veselimo se je. Skupaj zmoremo vse.
Še kratek utrinek iz virtualne podelitve nagrade Jabolko kakovosti, kjer je naša koordinatorica projekta Vanja Kolar Ivačič odlično povzela naše triletno strokovno delo na evropski ravni, skupaj s partnerji iz I. OŠ Varaždin.
(Skupno 349 obiskov, današnjih obiskov 1)